Victor Osimhen: Dragi Napolitanci, Scudetto je isporučen. Neka počne fešta!

Petak, 05. svibnja 2023. 09:19 Napisao/la  SC

Vezuv je ponovo eruptirao, Napulj će gorjeti danima, mjesecima, Maradona živi u sjećanjima, Partenopei slave svoje nove junake predvođene Lucianom Spallettijem i Victorom Osimhenom

Victor Osimhen: Dragi Napolitanci, Scudetto je isporučen. Neka počne fešta!

Nakon 33 godine čekanja Scudetto se vraća u Napulj!

„Dragi Napolitanci, Scudetto je isporučen. Neka počne fešta!“, objavio je Victor Osimhen na svom Twitter profilu, najbolji strijelac Serie A ove sezone svojim je 23. pogotkom u Udinama donio remi, koji je Napoliju osigurao toliko željenu titulu pet kola prije kraja prvenstva.

Po završetku utakmice uslijedila je ludnica na Dacia Areni u Udinama, 12 tisuća Napolitanaca uživo je pratilo dvoboj, ali to nije ništa u usporedbi s onim što je uslijedilo u Napulju.

Na stadionu Diego Maradona, na kojem je bio i predsjednik Aurelio De Laurentiis, okupilo se 55 tisuća gledatelja, zapalio se stadion, ali i čitav grad.

Dojam je da su Napolitanci treću titulu prvaka proslavili luđe nego su slavili one dvije osvojene s Maradonom, nakon kojih su pred tamošnjim gradskim grobljem ostavili poruku: „Mrtvi, ne znate što propuštate!“.

Vezuv je ponovo eruptirao, Napulj će gorjeti danima, mjesecima, Maradona živi u sjećanjima, Partenopei slave svoje nove junake predvođene Lucianom Spallettijem i Victorom Osimhenom.

O, mama, mama, mama…..

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.