Napoli nakon Josipa Radoševića iz Hajduka želi dovesti i Antonija Milića

Utorak, 29. siječnja 2013. 14:27 Napisao/la  I. J.

Talijani znaju da je Hajduku potreban novac kako bi se izvukao iz teške financijske situacije, stoga se može očekivati da nakon što su kupili Radoševića do kraja zimskog prijelaznog roka pošalju službenu ponudu i za Milića

Napoli nakon Josipa Radoševića u svoje redove želi dovesti još jednog mladog hajdukovca 18-godišnjeg Antonia Milića. Kako pišu talijanski mediji, skauti kluba iz Napulja već duže vrijeme prate igru Milića koji može igrati na poziciji stopera ali i na mjestu zadnjeg veznog što je igrao u posljednje vrijeme u paru sa Radoševićem.

Ljudima iz Napolija svidio se pogodak koji je mladi hajdukovac postigao u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Kupa Hrvatske protiv Zeline na Poljudu kada je iz poluvoleja lijevom nogom pogodio mrežu protivnika. Talijani znaju da je Hajduku potreban novac kako bi se izvukao iz teške financijske situacije, stoga se može očekivati da nakon što su kupili Radoševića do kraja zimskog prijelaznog roka pošalju službenu ponudu i za Milića.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.