NEOČEKIVANO

Napoli ismijavao Viktora Osimhena

Srijeda, 27. rujna 2023. 09:56 Napisao/la  SC

Igračev agent najavio pravnu zaštitu svog klijenta

Viktor Osimhen
Viktor Osimhen

Napoli je napravio nevjerojatni gaf!

Na svom profilu objavio je video kojim ironično komentira reakciju Victora Osimhena uoči kaznenog udarca i prilikom izvođenja istoga.

- Ono što se danas objavilo na službenom profilu Napolija na platformi TikTok nije prihvatljivo. Prvo je javno objavljen video koji ismijava Victora, a zatim je, iako kasno, izbrisan. Ozbiljan incident nanosi vrlo ozbiljnu štetu igraču i dodatno pojačava loš tretman koji Victor trpi u posljednjem razdoblju između medijskih osuđivanja i lažnih vijesti. Zadržavamo pravo poduzimanja pravnih radnji i korisne inicijative kako bismo zaštitili Victora, poručio je Roberta Calende, agent nigerijskog napadača.

Napoli je na početku sezone u krizi, Christophe Galtier sve se se glasnije spominje kao nasljednik trenera Rudija Garcije, stožerni igrači Napolija igraju slabo.

Jedino je Osimhen s tri pogotka koliko-toliko ostao na prošlosezonskoj razini, kada je Napoli nakon 33 godine osvojio Scudetto, a onda se dogodio nečuveni postupak klupske službe za odnose s javnošću.

Talijanski mediji spekuliraju da se u Napoliju ništa ne događa slučajno.

Sporni video možete vidjeti  OVDJE

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.