Napoli demantirao vijest da je Marko Rog posuđen Sevilli, sportski direktor sprema tužbu

Utorak, 15. siječnja 2019. 14:57 Napisao/la  SC

Vijest nije točna i utemeljena. Sportski direktor Napolja poduzet će pravne korake prema odgovornima, stoji u priopćenju Napolija

Cristiano Giuntoli tvrdi da nije dao izjavu ABC-u
Cristiano Giuntoli tvrdi da nije dao izjavu ABC-u

Napoli je službeno demantirao vijest da je Marko Rog posuđen Sevilli.

- Direktor Napolija Cristiano Giuntoli nije dao intervju ABC-u iz Seville u utorak, vijest nije točna i utemeljena. Sportski direktor Napolja poduzet će pravne korake prema odgovornima, stoji u priopćenju Napolija.

ABC je u utorak objavio viejst da će hrvatski reprezentativac u nastavku sezone otići na posudbu u španjolski klub, vijest je potkrijepio izjavom sportskog direktora Napolija:

- Pristali smo Roga posuditi Sevilli, smatramo da je to dobra opcija za njega. Marko nam je rekao da želi otići u Sevillu, ali ne možemo ga prodati pa nismo pristali na otkupnu klauzulu. Idućih mjeseci će igrati za Sevillu, a onda se vraća. Vjerujemo u njega, zato ostaje naš igrač, navodno je rekao sportski direktor Napolija Cristiano Giuntoli.

Napoli je demantirao vijest i time neizravno optužio ABC da je izmislio izjavu sportskog direktora u što je teško povjerovati.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.