Zvonimir Boban: Nakon Andrea Pirla, Italija više nije imala velikog talenta!

Ponedjeljak, 24. listopada 2022. 13:31 Napisao/la  SC

Ni meni neće biti laka utakmica, to su dvije momčadi moga života, kaže Boban o utakmici Dinama i Milana

Zvonimir Boban
Zvonimir Boban

Zvonimir Boban za Radio Rai najavio je utakmicu Dinama i Milana u Zagrebu:

- Milan može pobijediti u Zagrebu, kvaliteta je na strani Rossonera. Dinamo je čvrsta momčad i koja će se žestoko boriti. Ni meni neće biti laka utakmica, to su dvije momčadi moga života, deset godina proveo sam u Zagrebu, deset godina proveo sam u Milanu, kazao je Boban.

Nekadašnji igrač i direktor Milana bio je bazi slaganja rostera koji je prošle sezone postao prvak:

- U Milanu ima igrača koji vrijede utakmica Lige prvaka, a postoje mjesta u momčadi na kojima treba dovesti pojačati. Ovisi o ambicijama kluba, o tome koliko žele uložiti da bi došli do vrha. Morate razmišljati na veliko, inače će se Milanu teško vratiti na mjesto na kojemu je nekad bio, smatra Boban i naglašava da talijanski nogomet oskudjeva vanserijskim talentima:

- Nakon Andree Pirla, Italija više nije imala velikog talenta. Prošlo je dvadeset godina, talijanski talent i kreativnost ubijeni su sustavom mlađih uzrasta, kaže Boban.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.