Miralem Pjanić sve bliži Barceloni, jasna poruka Ivanu Rakitiću i Arturu Vidalu

Subota, 02. svibnja 2020. 22:20 Napisao/la  SC
Miralem Pjanić
Miralem Pjanić

Miralem Pjanić sve je bliže Barceloni, španjolski mediji posljednjih dana sve jače najavljuju dolazak BiH-reprezentativca.

Spekulacije o Pjanićevu dolasku jasni su signali Ivanu Rakitiću i Arturu Vidalu, veznjak Juventusa prirodno igra na poziciji organizatora igre.

Pjanića svi stručni komentatori vide na terenu zajedno sa Sergijom Busquetsom i Frenkiejem de Jongom, Barcelona ne dovodi 30-godišnjega igrača koji će sjediti na klupi.

U dresu talijanskog prvaka Pjanić se prometnuo u jednog od najboljih play-makera na kontinentu kojega posebno cijene treneri.

Nije baš jasno pod kojim uvjetima Barcelona misli dovesti Pjanića budući da katalunjski klub trenutačno nema novca ni za plaće.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.