Liga prvaka: Verbalni sukob Paola Maldinija i Luciana Spalettija dodatno dignuo tenzije

Ponedjeljak, 03. travnja 2023. 11:00 Napisao/la  SC

Žalio sam se sucu, a Maldini mi je dobacio da se stalno nešto žalim. Nije mi se svidjelo, ali to je Maldini, rekao je Spaletti

Maldini i Spaletti u tunelu
Maldini i Spaletti u tunelu

Milan je neočekivano uvjerljivo pobijedio (4:0) Napoli na stadionu Diego Armando Maradona, najteži od tri poraza u prvenstvu nije dobro sjeo treneru Lucianu Spallettiju.

Tenzije su bile visoke, već tijekom odmora došlo je o verbalnog sukoba između Paula Maldinija i trenera Napolija.

Spaletti je protestirao kod sudaca zbog jedne odluke, Maldini nije znao ga snimaju kada je uzvratio:

- Treneru, nervozan si, osvojili ste prvenstvo! Šta hoćeš koji ku*ac?, dobacio je Maldini treneru Napolija koji se počeo ironično smijati.

Spaletti je nakon utakmice rekao da je Maldini prema njemu pokazao veliki manjak poštovanja.

- Ništa se nije dogodilo. Žalio sam se sucu, a Maldini mi je dobacio da se stalno nešto žalim. Nije mi se svidjelo, ali to je Maldini, rekao je Spaletti.

Osim uobičajenih sukoba ultrasa dvaju klubova, prije utakmice domaći navijači protestirali su se zbog odluke predsjednika Aurelia De Laurentiisa da podigne cijenu ulaznica, zabilježene su međusobne tučnjave navijača Napolija na tribinama.

Sve zajedno još je više dobilo na važnosti zbog toga što je Milan i Napoli za desetak dana odigrati prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka na San Siru.

- Nakon ove utakmice siguran se da će mnogi misliti da je Milan favorit u četvrtfinalu Lige prvaka. Imali su fantastičnu večer, rekao je Spaletti.

- Ova pobjeda ne smije nas zavarati pred Ligu prvaka. Tamo nas očekuju potpuno drukčije utakmice. Naš cilj je izboriti plasman u Ligu prvaka i iduće sezone, rekao je trener Milana Stefano Pioli.

Verbalni sukob Maldinija i Spalettija možete pogledati  OVDJE

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.