Milan sve više zaostaje za vodećima, uskoro stiže spasitelj

Nedjelja, 10. prosinca 2023. 08:27 Napisao/la  SC

Unatoč tome što je nekoliko puta sjedio na tribinama u društvu vlasnika Gerryja Cardinalea i izvršnog direktora Giorgia Furlanija, Ibrahimović se još uvijek nije dogovorio

Milan sve više zaostaje za vodećima, uskoro stiže spasitelj

Milan je izgubio od Atalante i još više zaostao za Interom i Juventusom, momčad pada u tonusu, a na obzoru se pojavljuje spasitelj.

Zlatan Ibrahimović potvrdio je da privodi kraju pregovore s Milanom o povratku u klub u novoj ulozi.

Unatoč tome što je nekoliko puta sjedio na tribinama u društvu vlasnika Gerryja Cardinalea i izvršnog direktora Giorgia Furlanija, još uvijek se nije dogovorio:

- Razgovaramo, vidjet ćemo što će se dogoditi, kazao je Ibrahimović u subotu.

Prvu ponudu Ibrahimović je odbio, želi postati više od klupskog ambasadora kojemu je jedini posao brendiranje kluba.

Nakon što Milan otkazao suradnju Paolu Maldiniju i Fredericu Massaru, čelnici kluba oprezno biraju nove direktore.

O tome koliko je Ibrahimović potreban momčadi ne treba previše govoriti, uostalom Ibra je bio član momčadi koja je osvojila posljednji Scudetto, ali te sezone nije odigrao niti jednu minutu.

No, upitno je koliko je potreban treneru Stefanu Pioliju, koji možda ne bi bio najsretniji da Ibrahimović preuzme ulogu veću od one koju bi imao kao svojevrsni klupski ambasador.

Uostalom, Alessandro Costacurta nedavno je mogući Ibrin angažman prokomentirao riječima: Kada trebaš neke ljude u klubu, želiš reći da je trener izgubio nešto od svojeg kredibiliteta, a ja ne mislim da je to slučaj.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.