TALIJANSKO PRVENSTVO

Fiorentina do boda s igračem manje od Milana

Nedjelja, 07. travnja 2013. 14:40 Napisao/la  SC

Utakmica 31. kola: Fiorentina - Milan 2:2 (Ljajić 66-11, Pizarro 73-11m/Montolivo 14, Flamini 62)

SERIE A - 31. kolo

FIORENTINA - MILAN 2:2

Stadion Artemio Franchi. Gledatelja: 35.000

Sudac: Tagliavento (Terni)

Strijelci: 0:1 Montolivo (14), 0:2 Flamini (62), 1:2 Ljajić (66-11m), 2:2 Pizarro (73-11m)

Žuti kartoni: Roncaglia, Cuadrado, Aquilani (Fiorentina), Nocerino, Muntari, Balotelli, Montolivo (Milan)

Crveni karton: Tomović (40)

FIORENTINA: Viviano, Pasqual, Roncaglia, Tomović, Savić (30 Commpper), Pizarro, Aquilani, Borja Valero, Cuadrado, Jovetić (45 Romulo), Ljajić (82 Migliaccio)

MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Zapata, De Sciglio, Flamini (77 Niang), Montolivo, Muntari (46 Nocerino), Boateng (83 Pazzini), Balotelli, El Shaarawy

Nogometaši Fiorentine i Milana podijelili su bodove u prvom nedjeljnom dvoboju 31. kola Serie A. Viole su do velikog boda stigle s igračem manje, nadoknadivši u razmaku od samo sedam minuta 2:0 prednost rossonera. Ova dva gola domaćin je postigao s "kreča" i tako ostao u utrci za Ligu za prvaka.

Milan je poveo u 14. minuti. Nekadašnji igrač momčad iz Firenze Montolivo oduzeo je spretno loptu Pizarru i odmjerenim udarcem s dvadesetak metara svladao Viviana. Krajem prvoga dijela domaćin je doživio tri ozbiljna udarca. Ozljeđeni Jovetić i Savić su morali napustiti igru, dok je Tomović nakon udaranja laktom El Shaarawyja zaradio crveni karton.

Gosti su igračku prednost iskoristili u 17. minuti nastavka nakon što je Nocerino lukavo u mrežu sproveo asistenciju Montoliva. Milan je tada stao, dopustivši domaćinu povratak. Prvo je u 66. minuti Ljajić napravio pravi nered u šesnaestercu Milana i nakon sudara s Nocerinom pao. Nesigurni sudac Tagliavento pokazao je na najstrožu kaznu, a siguran realizator bio je sam Ljajić. Samo sedam minuta kasnije De Sciglio je nespretno zakačio Cuadrada, a Tagliavento je opet pokazao na kreč. Siguran realizator ovoga je puta bio Pizarro, koji se tako iskupio za pogrešku kod prvoga gola.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.