×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Milan na krilima Ibrahimovića pomeo Cagliari

Ponedjeljak, 30. siječnja 2012. 07:49 Napisao/la 

Zlatan Ibrahimović ponovo je bio ključni igrač u pobjedi Milana koji je svladao Cagliari s 3:0. "Rossoneri" ponovo na samo bod zaostatka od Juventusa.

Klasični scenarij na San Siru. I kad ne briljiraju, nogometaši Milana rutinski upisuju pobjede. Čovjek odluke? Kao i nebrojeno puta do sada - Zlatan Ibrahimović. U nedjelju navečer Ibra je "riješio" Cagliari. Pogodak i asistencija. Cagliari je draga mušterija "rossonera", u posljednjih sedamnaest susreta Milan je slavio - petnaest puta. Uz dva remija...

"Kašljao" je Milan do 32. minute. A onda je Ibrahimović izveo briljantan slobodan udarac s 25 metara, vratar Agazzi je "poletio", ali nije bilo šanse da zaustavi precizan projektil. Ibrahimoviću je to petnaesti pogodak u sezoni. Sedam minuta kasnije, prsima je savršeno spustio loptu za Nocerina, koji je iz prve pogodio desni donji kut Cagliarijeva gola za čistih 2:0. Konačan rezultat postavio je Ambrosini u 75. minuti svojim prvim ovosezonskim pogotkom.

- Odigrali smo dobru, kontroliranu utakmicu. Nismo krenuli baš najbolje, ali nakon sjajnog gola Ibrahimovića stvari su došle na svoje. Bilo je jako važno dobiti ovu utakmicu, da bismo se vratili na samo bod zaostatka u odnosu na Juventus i odmaknuli se od pratnje. Biti će, vjerujem, zanimljivo do samog kraja. - poručio je Massimiliano Aleggri, trener Milana.

I u pravu je, Juve i Milan će, slaže se većina nogometnih stručnjaka u Italiji, ostati usamljeni u borbi za "Scudetto". Usput ih očekuje i dvostruki sudar u polufinalu Kupa. Zvonimir Boban, inače sukomentator na Sky Italia, također je uvjerenja kako će "bianconeri" i "rossoneri" odlučivati o novom prvaku Italije.

- Ne, ne vjerujem da se još netko može uključiti u borbu za "Scudetto". Mislim da su Juventus i Milan iznad svih ostalih. Jedna od te dvije momčadi slavit će na kraju. - smatra Boban.

LJESTVICA SERIE A (20. kolo): Juventus 44, Milan 43, Udinese 38. Lazio 36, Inter 35...

Milan - Cagliari 3:0
Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.