×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Milan izgubio od Lazija, osam golova Intera i Palerma

Četvrtak, 02. veljače 2012. 07:02 Napisao/la 

Četiri utakmice 21. kola Serie A odgođene su zbog snijega. Četiri pogotka Diega Milita, tri Fabrizija Miccolija, Milan poražen od Lazija.

Zima je okovala Italiju, snijeg je odgodio čak četiri utakmice Serie A odgođene su zbog nevremena. Još u utorak odgođen je dvoboj Parma - Juventus, u srijedu je vodstvo lige stopiralo i susrete Atalanta - Genoa, Siena - Catania i Bologna - Fiorentina. Ipak, društvo koje je izašlo na travnjak nadoknadilo je sve, barem kada je u pitanju efikasnost...

Posebno su bili inspirirani Inter i Palermo, koji su odigrali - "divlju" utakmicu. Konačni rezultat 4:4. A bilo je na San Siru, gdje je također sniježilo, svega. Četiri pogotka postigao je Diego Milito, kojem je ovo prvi "poker" u karijeri! Na samo korak do njega ostao je kapetan Palerma, Fabrizio Miccoli, koji zabio "hat-trick". Vodili su gosti dva puta, Inter se vraćao, pa poveo 3:2, pa 4:3, a na kraju je pet minuta kraja Miccoli pogodio za konačnih 4:4. Igor Budan je igrao do 75. minute, a ostat će upisana njegova asistencija za Miccolija, kod drugog pogotka gostiju.

- Utakmica je bila spektakularna, ali žalim za pobjedom. Ipak, čestitam svima, uključujući i gledatelje, nije bilo lako izdržati ovakve uvjete. Nadam se da smo i mi i Palermo barem malo ugrijali navijače. - rekao je nakon utakmice Claudio Ranieri, trener Intera.

Milan je poražen na rimskom Olimpicu od Lazija, propustivši tako šansu da zauzme prvo mjesto. Istina, "rossoneri" su imali više loptu u nogama, ali nisu odigrali ništa. I kad Ibrahimović ne "izmisli" nešto individualno, onda Milan ne može zabiti gol. Za Lazio su poentirali Hernanes (77') i Rocchi (85'). Massimiliano Allegri, trener Milana, nakon utakmice je rekao:

- Ne, nismo bili pravi. Ipak, vjerujem da ćemo iz ovog poraza izvući pouke i biti daleko bolji u nastavku prvenstva. Moram reći kako sudac nije dosudio čisti jedanaesterac za nas, kada je Diaz igrao rukom. Ali, nismo zaslužili više, realno...

S druge strane, Edy Reja, trener Lazia, bio je presretan: - Odigrali smo perfektnu utakmicu! Sjajno smo se pripremili za Milan, realizirali naše zamisli i mislim da smo zasluženo slavili. - rekao je Reja. Laziu je ovo, inače, prva pobjeda nad Milanom u prvenstvu nakon - 14 godina! Zadnji puta su slavili 1998. Kiks Milana iskoristio je Udinese, koji je na Friuliju svladao Lecce s 2:1 i stigao na samo dva boda iza Milana.

Napoli je i dalje u krizi, protiv Cesene je odigrao 0:0 na svom San Paolu. Roma je, pak, poražena u Cagliariju sa 4:2, iako je odigrala dobru utakmicu, imala pregršt šansi, ali im je obrana u ovoj utakmici jednostavno "briljirala" i ostavljala domaćinu dovoljno prostora i vremena, što ih je na kraju koštalo poraza. U posljednjem susretu 21. kola večeras bi trebali, s početkom u 20.45 igrati Novara i Chievo.

SERIE A, 21. kolo: Napoli - Cesena 0:0, Udinese - Lecce 2:1 (1:0 Pazienza 2', 1:1 Di Michele 26', 2:1 Di Natale 37'), Lazio - Milan 2:0 (1:0 Hernanes 77', 2:0 Rocchi 85'), Inter - Palermo 4:4 (0:1 Mantovani 17', 1:1 Milito 22', 1:2 Miccoli 52', 2:2 Milito 55' (11m), 3:2 Milito 61', 3:3 Miccoli 66', 4:3 Milito 69, 4:4 Miccoli 85'), Cagliari - Roma 4:2 (1:0 Thiago Ribeiro 7', 1:1 Juan 13', 1:2 Borini 34', 2:2 Pinilla 41', 3:2 Thiago Ribeiro 49, 4:2 Ekdal 90').

LJESTVICA: Juventus 44 (20 utakmica), Milan 43 (21), Udinese (21), Lazio 39 (21), Inter 36 (21)...

Inter - Palermo 4:4
Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.