Jose Mourinho: Sezona nije autocesta, puna je zavoja. Osim za PSG i Bayern!

Srijeda, 22. rujna 2021. 15:50 Napisao/la  SC

Tugu moramo pretvoriti u motivaciju, a ne tugu u depresiju. A izgubili smo samo jednom, što bi trebali učiniti oni koji su izgubili dva ili tri puta, pita se trener Rome

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Nogometaši Rome minulog su vikenda na gostovanju kod Verone koju vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor doživjeli prvi poraz ove sezone.

Uoči sutrašnjeg ogleda s Udineseom na Olimpicu Jose Mourinho tvrdi da ih taj poraz ne smije izbaciti iz ravnoteže.

- Izgubili smo utakmicu jer nismo igrali dobro. S igračima sam napravio detaljnu analizu, okrenuli smo se onom što nam slijedi, a ne onom na što više ne možemo utjecati. Izgubili smo tri boda i idemo dalje, rekao je Mourinho.

Special One tvrdi da poraz od Verone neće ostaviti traga na igri njegove momčadi.

 - Mi nismo kandidati ni za što, osim da bismo dobili prvu sljedeću utakmicu. Tugu moramo pretvoriti u motivaciju, a ne tugu u depresiju. A izgubili smo samo jednom, što bi trebali učiniti oni koji su izgubili dva ili tri puta? Učinimo svoj put tihim, ali ambicioznim.  Sezona nije autocesta, puna je zavoja. Možda je to autocesta samo za PSG i Bayern, zaključio je Mourinho.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.