Mauro Icardi i dalje ne igra, nastavlja se medijska sapunica oko napadača Intera

Subota, 09. ožujka 2019. 12:20 Napisao/la  SC
Mauro Icardi i dalje ne igra, nastavlja se medijska sapunica oko napadača Intera

Mauro Icardi ne silazi s talijanskih naslovnica iako nije igrao za Inter od veljače.

Sukob bivšega kapetana s klubom, navijačima, pa i dijelom suigrača, obavezno je štivo u talijanskim medijima.

Icardi je odbio igrati utakmicu Europske lige protiv Rapida u Beču zbog ozljede, trener Luciano Spalletti i čelnici kluba protumačili su njegov postupak kao simuliranje, nitko nije povjerovao u njegovu ozljedu ni kada je na društvenim mrežama počeo objavljivati fotke s rehabilitacije, Icardi je na društvenim mrežama stekao status izdajice.

Sve je dodatno zakuhala njegova supruga i menadžerica Wanda Nara, poremetili su se odnosi, Icardi je desetak dana slovio kao persona non grata, mediji su počeli nabrajati klubove u koje će otići...

Na posljednjoj presici Spaletti je izjavio da su liječnici dali Icardiju zeleno svjetlo za nastup, bivši kapetan rezolutno je odgovorio u medijima:

- Ja ću reći kada sam spreman za igru, tvrdi Icardi.

Poruka je jasna, Icardi je ozlojađen i uvrijeđen, igrat će kada se njegov lik javno rehabilitira!

Direktor Intera Beppe Marotta često se zadnjih dana sastaje s Icardijevim advokatom, očito se pokušavaju dogovoriti uvjeti njegova povratka na teren.

Iako se svaki dan u medijima pojavljuju nove pikanterije, malo je službenih informacija objavljeno od početka medijske sapunice.

Još uvijek nije obznanjen službeni razlog zbog kojega Icardi ne igra, sve je počeo od trenutka kada mu je oduzeta kapetanska traka koju sada nosi Samir Handanovič.

Jedno je izvjesno, povrijeđene sujete uskoro će prevladati obostrani interesi.

Interu u završnici sezone nedostaje klasni napadač, Spaletti nema prvog napadača uoči uzvratne utakmice protiv Frankfurta, Icardi gubi na cijeni dok ne igra, nije dobio poziv argentinskog izbornika...

Previše se tu novca gubi da bi se Icardi šetao po Milanu do kraja sezone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.