MAURIZIO SARRI Pretvarate se kao da ne postoje klubovi većih mogućnosti od Juventusa

Srijeda, 26. veljače 2020. 09:11 Napisao/la  SC

Ne znam o čemu ovisi moja budućnost, ali predsjednik Andrea Agnelli je istaknuo da je ovo trogodišnji projekt, kaže trener Juventusa

Maurizio Sarri
Maurizio Sarri

Maurzio Sarri živi pod velikim pritiskom, navijači nisu zadovoljni kako Juventus igra ove sezone, mediji su počeli spekulirati njegovom smjenom u jeku sezone.

Juventus je zadnje dvije sezone pod vodstvom Maxa Allegrija istaknuo da želi osvojiti Ligu prvaka, posebice otkada je došao Cristian Ronaldo.

Osam uzastopnih titula talijanskog prvaka više ne zadovoljavaju ambicije najboljega talijanskog kluba, Allegri je morao otići zbog neuspjeha u Ligi prvaka.

- Ne znam o čemu ovisi moja budućnost, ali predsjednik Andrea Agnelli je istaknuo da je ovo trogodišnji projekt. Ja vjerujem u ono što moj predsjednik kaže, rekao je Sarri.

Trener Juventus svjestan je što se od njega očekuje u Ligi prvaka, medijski pritisak raste kako se sezona primiče kraju:

- Osjećam veću odgovornost za rezultate u Italiji nego kada sam bio vani. Vi se svi pretvarate kao da se vani  ništa ne događa jer to odgovara vašim pričama, ali vani postoje klubovi koji imaju veće mogućnosti od Juventusa. Nalazimo se u skupini od desetak klubova koji mogu sanjati trofej. U ovom trenutku je svakom talijanskom klubu teško ostvariti taj san. Bili smo vodeći prije dvadesetak godina, ali su nas zadnjih desetljeća prevazišli zbog raznih razloga. San o osvajanju trofeja ne može se podcijeniti. Ako ostvarite san, doživite ekstazu! Ako ga ne ostvarite, to je ipak bilo lijepo putovanje, kazao je Sarri.

Juventus u osmini finala Lige prvaka igra protiv Lyona.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.