MAURIZIO SARRI Ne zanimaju me priče o transferima, odlučio sam uvesti Pjacu!

Četvrtak, 16. siječnja 2020. 09:57 Napisao/la  SC

 Sarri održao  obećanje i pružio Pjaci priliku zbog čega je talijanskim novinarima morao odgovarati na pitanje zbog čega je Emre Can ostao sjediti na klupi

Maurizio Sarri
Maurizio Sarri

Marko Pjaca zaigrao je za Juventus u kup-utakmici (4:0) protiv Udinesea, 24-godišnji napadač igrao je za Juventus u jednoj natjecateljskog utakmici prvi put nakon što je bio na posudbama.

Dvaput je Pjaca morao u dvije godine operirati križne ligamente, tek se nazire povratak još uvijek najskupljeg igrača HNL-a svih vremena.

Maurizio Sarri održao je obećanje i pružio Pjaci priliku zbog čega je talijanskim novinarima morao odgovarati na pitanje zbog čega je Emre Can ostao sjediti na klupi.

Njemački je reprezentativac nezadovoljan statusom, želi otići što prije:

- Ne zanimaju me te priče o transferima. Imao sam mogućnost još jedne izmjene i odlučio sam uvesti Pjacu. Htio sam to napraviti, jer sam znao koliko je dugo čekao na svoj povratak. Trebalo mu je samopouzdanja, rekao je Sarri.

Inače, Sarri je htio dovesti Pjacu u Napoli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.