Mateo Kovačić: Nisam očekivao da ću u Interu ulaziti s klupe, a ponekad čak niti to

Ponedjeljak, 03. ožujka 2014. 13:59 Napisao/la  SC

Nije na meni da komentiram trenerove odluke, ali ne odgovara mi defenzivna igra. Moram se prilagoditi, objasnio je Kovačić svoj status u Interu

Uoči prijateljske utakmice između Hrvatske i Švicarske, koji se igra u srijedu (20.30) u St. Gallenu, pred novinare su u ponedjeljak izašli veznjak Intera Mateo Kovačić i vratar Monaca Daniel Subašić. Kovačić je stigao s testiranja na Kineziološkom fakultetu

- Nadam se da su rezultati na testiranjima dobri s obzirom da ne igram u zadnje vrijeme. Nisam očekivao da ću ulaziti s klupe, a ponekad čak niti to. Nije na meni da komentiram trenerove odluke, ali ne odgovara mi defenzivna igra. Moram se prilagoditi, objasnio je Kovačić svoj status u Interu.

Što se tiče hrvatske reprezentacije, Kovačić nije sklon usporedbama:

- Dobra smo momčad, tehnički izuzetno potkovana. Imamo Mandžukića, Modrića i Rakitića koji igraju sjajan nogomet u posljednje vrijeme. Teško se možemo uspoređivati s Brazilom, ali smo na pravom putu da postanemo vrhunska reprezentacija, zaključio je Kovačić

- Veće reprezentacije nas motiviraju i bolje je igrati protiv jačih, nadovezao se Subašić, koji u reprezentaciji ima status pričuve:

Uvijek se nadam prilici, ali ne opterećujem se jer svi znamo koliko Plete znači ovoj momčadi i kako je branio u kvalifikacijama, kaže Subašić, koji se ne opterećuje pričama da Monaco na ljeto dovodi boljeg vratara:

- Priče oko transfera su me samo dodatno motivirale. Došao sam u Monaco kad je bio u drugoj ligi, svašta sam čuo, no samo me potaknulo na veći rad, kaže Subašić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.