Mateo Kovačić odlazi iz Intera: Liverpool poslao ponudu, Barcelona iskazala interes

Četvrtak, 04. lipnja 2015. 19:16 Napisao/la  SC

Ariedo Braida izjavio da Barcelona želi dovesti  Paua Pogbu i Matea Kovačića

Mateo Kovačić tražena je roba na europskom nogometnom tržištu. Iako se daroviti hrvatski reprezentativac nije do kraja realizirao u dresu Intera, vrlo je izvjesno da će napustiti milansku momčad. To prije što Interu treba novac kojim bi platio odštetu za Yaya Tourea (Man. City), koji je velika želja Roberta Mancinija.

Livepool je poslao treću korigiranu ponudu Interu za Kovačića, zadnja ponuda iznosi 21 milijun eura što je cijena koju bi Inter mogao prihvatiti. Međutim, od kada je zanimanje pokazala Barcelona, Kovačićeva cijena više nije ista.

Ariedo Braida, nekadašnji direktor Milana koji je postao internacionalni sportski direktor Barcelone, izjavio je da Barcelona iduće sezone na Camp Nou želi vidjeti dvojicu mladih i potentnih europskih igrača, Paula Pogbu i Matea Kovačića.

- Ne mogu ništa konkretno govoriti dok ne završi finale Lige prvaka, rekao je Braida

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.