NOVA TALIJANSKA AFERA

Predsjednik Moratti tražio da prisluškuju igrače Intera

Petak, 07. rujna 2012. 09:16 Napisao/la  SC

 Čelnici Intera pratili su ponašanje svojih igrača, da vide da li igrači poštuju ugovor

Giuliano Tavaroli, nekadašnji šef osiguranja talijanskog Telecoma, potvrdio je da je Massimo Moratti, predsjednik Intera, osobno zatražio da se priskluškuju telefoni nogometaša Intera. Naime, Christian Vieri tužio je bivši klub za prisluškivanje telefona i dobio odštetu od milijun eura. Dosje od prisluškivanu Vierija slučajno je dospio u javnost nakon jedne istrage u Telecomu.

- Moratti me osobno pitao da pratimo igrače, a ne preko telefona, rekao je Tavaroli za Radio24 dodavši da je u cijelu priču oko špijuniranja bila uključena i agencija Cipriani.

Tavaroli je dodao da je Inter špijunirao i Pirelli, koji je bio jedan od glavnih sponzora kluba.

- Dogodile su se dvije epizode špijuniranja, 2001. i 2003. godine. U prvoj čelnici Intera su pratili ponašanje svojih igrala, ne samo Vierija, da vide da li poštuju ugovor. U drugoj epizodi smo pratili Vierija, rekao je Tavaroli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.