Massimiliano Allegri: Ronaldo plus Juventus ne znači osvajanje Lige prvaka

Subota, 20. travnja 2019. 00:16 Napisao/la  SC
Allegri i Ronaldo
Allegri i Ronaldo

Max Allegri pojavio se pred novinarima uoči utakmice protiv Fiorentine u subotu:

- U subotu imamo mogućnost osigurati Scudetto u utakmici protiv Fiorentine, moramo gledati prema naprijed i zaboraviti razočaranja. Kada osvojimo prvenstvo, možemo početi planirati budućnost. Titulu prvaka moramo dostojno proslaviti, jer je to bio jedan od ciljeva ove sezone. Koliko čujem mnogo ljudi objašnjava što je nogomet, moram zapisati neke stvari. Važno je slušati one koji znaju objasniti, nogomet nije ezgaktna znanost. Juventus svake sezone igra u svim natjecanjima. Ako postanemo prvaci, osvojili smo 50 posto trofeja u natjecanjima u kojima smo sudjelovali. Jasno da žalimo što smo ispali iz kupa, kazao je Allegri.

Trener Juventusa ovako je prokomentirao medijske spekulacije da razočarani Ronaldo želi otići:

- Ronalo je odigrao izvanrednu sezonu i igrat će protiv Fiorentine. Ronaldo plus Juventus ne znači osvajanje Lige prvaka. On je spokojan i miran, jasno da je razočarana kao i svi mi nakon što smo ispali iz natjecanja koje smo htjeli osvojiti, tvrdi Allegri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.