MARKO PJACA Maurizio Sarri pruža priliku napadaču kojega je htio dovesti u Napoli

Srijeda, 15. siječnja 2020. 10:15 Napisao/la  SC

Pjaci dvaput stradali križni ligamenti: u ožujku 2017. godine  u utakmici protiv Estonije, u ožujku 2019. godine na treningu Fiorentine

Marko Pjaca
Marko Pjaca

 

Marko Pjaca prolazi kroz tegobno razdoblje karijere, najskuplji igrač Dinama svih vremena slovio je jednim od najdarovitijih hrvatskih igrača kada je otišo u Juventus.

Prva teška ozljeda usporila je razvoj karijere taman kada je pridobio povjerenje bivšega trenera Juventusa Maxa Allegrija.

Druga ozljeda dodatno je otežala proces povratka, u takvom stanju posudbe u jake klubove (Schalke, Fiorentine) nisu pomogle.

Nesretnom Pjaci sreća se malo osmjehnula kada je trener Juventusa postao Maurizio Sarri, koji jako dobro zna kakav se potencijal krio u njegovim nogama prije ozljeda:

- Pjaca je važan igrač, nadam se da će dobiti više prostora. Dok sam bio u Napoliju, Pjaca je bio jedna od naših velikih želja, bio sam ljut kad je otišao u Juventus, kazao je Sarri uoči kup-utakmice protiv Udinesea, koja se igra u srijedu navečer.

Sada je jasno da će Pjaca dobiti priliku u Juventusu prije nego što eventualno ode na novu posudbu.

Pjaci su dvaput stradali križni ligamenti: u ožujku 2017. godine u dresu reprezentacije u utakmici protiv Estonije, u ožujku 2019. godine na treningu Fiorentine.

 Teško je očekivati da će se Pjaca brzo vratiti nakon tako dugačke stanke.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.