Mario Mandžukić potpisao za Juventus, hoće li Allegri imati više uspjeha od Guardiole i Simeonea?!

Ponedjeljak, 22. lipnja 2015. 20:24 Napisao/la  SC

 Iz Bayerna i Atletica osebujni Mandžukić otišao je zbog toga što je bio nezadovoljan statusom


Mario Mandžukić novi je igrač Juventusa! Hrvatski reprezentativac u ponedjeljak je potpisao četverogodišnji ugovor vrijedan 14 mil. eura, Juventus će Atleticu platiti 18 mil. eura odštete. Time je završen transfer kojim je europski doprvak nadomjestio odlazak Carlosa Teveza.

- Nosio sam crno-bijeli dres već u Marsoniji. Jako sam sretan što sam opet u toj kombinaciji i što sam došao u tako veliki klub kao što je Juventus. Mislim da me trener dobro poznaje i da će znati izvući maksimum iz mene. Ja sam spreman raditi sve što je potrebno za momčad. Od malih nogu mi je Juve bio simpatičan, baš zbog toga što sam igrao u klubu koji je imao iste boje dresa. Znam da je to velik klub s puno navijača. Veselim se novom izazovu. Dosta sam igrao protiv Juventusa i Italije. To je kvalitetna ekipa i još više mi je drago što sam ovdje. Pokušat ću se što prije uklopiti. Dobro poznajem igrače i to mi neće biti problem. Na terenu ću davati sve od sebe, i borit ću se za ovaj klub do zadnje kapi znoja, izjavio je Mandžukić za klupsku telviziju.

Nakon  Marsonije, Zagreba, Dinama, Wolfsburga, Bayerna i Atletica na red je došao Juventus! Iz Bayerna i Atletica osebujni Mandžukić otišao je zbog toga što je bio nezadovoljan statusom u momčadi, Pep Guardiola i Diego Simeone nisu uspjeli njegov karakter podrediti trenerskim vizijama. Na redu je Massimiliano Allegri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.