Mario Mandžukić odlazi u Manchester United već u prosincu

Četvrtak, 14. studenog 2019. 10:58 Napisao/la  SC

Prijevremeni odlazak u Manchster United ne bi naštetio Juventusu, a pomogao bi Mandžukiću da što prije uhvati natjecateljski ritam

Mario Mandžukić (Juventus)
Mario Mandžukić (Juventus)

Mario Mandžukić mogao bi već u prosincu preseliti u Manchester, Juventus je potvrdio mogućnost da hrvatski napadač u siječnu potpiše za Manchester United.

Juventus je odbio ponude (Tottenham, West Ham...) klubova koji su zainteresirani za Mandžukića zato što je s Manchester Unitedom već dogovoren transfer vrijedan 10 mil. eura.

Mandžukić želi otići u Manchester United, direktor Fabio Paratici nekoliko je puta naglasio da će klub Mandžukiću izaći ususret koliko god može s obzirom na minuli rad.

Juventus je već smanjio odštetu za 5 mil. eura u odnosu na ljetni prijelazni rok, kada su počeli pregovori s Manchester Unitedom.

Tada je zapelo na dogovoru između Mandžukića i čelnika s Old Trafforda, koji su transfer odgodili za siječanj.

Sada se pokušava dogovoriti da Mandžukić već u prosincu počne trenirati na Old Traffordu čime bi imao više vremena za prilagodbu.

Takva mogućnost je presedan, ni jedan igrač pod ugovorom s Juventusom nije počeo trenirati s drugim klubom prije nego što je raskinuo ugovor.

S obzirom da je Maurizio Sarri otpisao Mandžukića na početku sezone, prijevremeni odlazak u Manchster United ne bi naštetio Juventusu, a pomogao bi Mandžukiću da što prije uhvati natjecateljski ritam.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.