Mario Mandžukić nije bio u rosteru za utakmicu protiv SPAL-a

Subota, 28. rujna 2019. 16:24 Napisao/la  SC

Procjenjujemo situaciju zajedno s Mandžukićem.  Igrao je vrhunski za nas i dugujemo mu mnogo toga, kaže Fabio Paratici

Mario Mandžukić
Mario Mandžukić

 

Mario Mandžukić nije bio u rosteru za utakmicu protiv SPAL-a u subotu, Emre Can ušao je u igru u 61. minuti umjesto Khedire.

Dvojica igrača koje Maurizio Sarri nije prijavio za Ligu prvaka namjeravaju otići iz Juventusa.

Mandžukić je već nekoliko puta bio pred izlaznim vratima, ali nije dobio ponudu koja bi zadovoljila pa je odlučio ostati do zime.

- Procjenjujemo situaciju zajedno s Mandžukićem. Ima sve vrijeme svijeta na raspolaganju za takvu odluku. Igrao je vrhunski za nas i dugujemo mu mnogo toga. Ako smatra da je u redu otići i pronađe aranžman kojim će svi biti zadovoljni, onda može ići. U suprotnom, pronaći ćemo neko drugo rješenje. Nikada se ne miješamo u odluke trenera. Emre Can radi jako dobro i igrat će dosta tijekom sezone, kazao je direktor Juventusa Fabio Paratici.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.