Mario Balotelli vraća se u Italiju, Milan prodaje Pata i Robinha da bi mogao dovesti napadača Cityja

Petak, 28. prosinca 2012. 09:10 Napisao/la  SC

Milan namjerava prodati Pata i Robinha kako bi skupio 20 milijuna funti odnosno 24.5 milijuna eura koliko za talijanskog napadača traži City

Prema pisanju internet portala goal.com talijanski prvoligaš Milan namjerava dovesti Marija Balotellija iz Manchester Cityja. Milan namjerava prodati Pata i Robinha kako bi skupio 20 milijuna funti odnosno 24.5 milijuna eura, iznos koji traži Manchester City. u zimskom prijelaznom roku.

Milan namjerava Pata prodati u Corinthians za 15 milijuna eura, a ostatak novaca namjeravaju namaknuti prodajom Robinha koji je proteklih dana bio povezivan s Flamengom.

Goal.com navodi da će Milan prvo ponuditi posudbu za Balotellija s mogućnošću otkupa ugovora na ljeto, iako se u Cityju žele što prije riješiti usluga talijanskog napadača i najradije bi ga prodali u zimskom roku.

Balotelli nije igrao za City od poraza u derbiju protiv Manchester Uniteda 9. prosinca, a odnosi su dodatno zahladili nakon što je Balotelli kažnjen s dvije tjedne plaće zbog kršenja disciplinskog pravilnika.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.