Mario Balotelli: Mourinho iz tebe izvuče najbolje i najgore

Utorak, 26. rujna 2023. 18:14 Napisao/la  SC
Mario Balotelli i Jose Mourinho
Mario Balotelli i Jose Mourinho

Mario Balotelli ponovo je postao igrač Adana Demirspora, 33-godišnji talijanski napadač vratio se u turski nogomet iz Siona.

U razgovoru za talijanske medije ovako je prokomentirao potragu Milana za napadačem:

- Ovdje sam! Milanov problem je što se mladi igrači moraju nositi sa San Sirom, koji nije stadion kao bilo koji drugi, potrebni su vam igrači s karakterom. Sviđa mi se Pioli, ali ako Leao nije dobar, Milan može vrlo malo. Ako Leao ima loš dan, Milan će teško pobijediti, smatra Balotelli.

Govorio je o odnosu s Joseom Mourinhom u Interu.

- Mourinho nikada nije bio trener sa sjajnom igrom. Karizmatičan je, daje vam hrabrost i natjecateljsk i naboj. Ima svoje ideje o igri, ali ne ide previše na taktiku. Mou ima dobar karakter, poseban je. Natjerao me da se glasno nasmijem. Bilo je i okršaja, ali on vas motivira. Iz tebe izvuče najbolje i najgore. Taj Inter za koji sam igrao bio je momčad od 25 fenomena. Mourinho je stigao u Romu i osvojio Konferencijsku ligu, on je trener koji uvijek pobjeđuje. I to je nešto što morate imati u sebi. Ne možete uvijek napadati Mourinha, on je neprikosnoven. Mancini je imao momčad kao on, ali nije pobjeđivao kao Mou, smatra Balotelli.

Najavio je mogući odlazak u Saudijsku Arabiju.

- Ako projekt uspije, i ja ću otići za nekoliko godina, rekao je Balotelli.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.