Marco Branca: Interu više nedostaje Ivan Perišić, nego što će nedostajati Romelu Lukaku

Petak, 16. rujna 2022. 17:43 Napisao/la  SC

Želio je igrati u Premierligi prije nego što okonča karijeru. Inter ga ni na koji način  nije mogao nagovoriti da ostane, rekao je bivši direktor Intera na pitanje što je Inter mogao učiniti da Perišić ostane

Ivan Perišić
Ivan Perišić

Marco Branca, bivši direktor Intera, smatra da milanskoj momčadi u ovom trenutku više nedostaje Ivan Perišić, nego što će im nedostajati Romelu Lukaku, koji će zbog ozljede pauzirati neko vrijeme.

- Perišić im sigurno nedostaje više nego Lukaku. Bio je izvanredan prošle sezone, vidi se da se momčad još uvijek nije prilagodila igranju bez njega, rekao je Marco Branca.

Perišić je ove sezone kao slobodan igrač pojačao redove Tottenhama, a prošle sezone je bio jedan od najistaknutijih prvotimaca u redovima Interove momčadi.

Prošle sezone Perišić je postigao 10 golova uz devet asistencija u 49 utakmica u svim natjecanjima.

- Želio je igrati u Premierligi prije nego što okonča karijeru. Inter ga ni na koji način  nije mogao nagovoriti da ostane. Moram priznati da razumijem Perišića, nije bilo nikakvog razloga da sam sebi ne ispuni tu želju, rekao je Branca.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.