Marcelo Brozović zbunjuje navijače Intera porukama na društvenim mrežama

Četvrtak, 29. lipnja 2023. 09:12 Napisao/la  SC

Al Nassr još nije ispunio njegove zahtjeve, Barcelona teško može zatvoriti cijelu financijsku konstrukciju oko transfera zbog ograničenja

Marcelo Brozović zbunjuje navijače Intera porukama na društvenim mrežama

Marcelo Brozović osjetio je trenutak slave na društvenim mrežama!

Brozović se dobro zabavlja porukama na društvenim mrežama dok  traju pregovori s Al Nassrom i Barcelonom, zadnja poruka najviše se svidjela navijačima Intera.

Objavio je Brozović svoju fotku u dresu Intera s emotikonima u bojama kluba, što su navijači protumačili kao da ostaje u Interu iduće sezone.

Al Nassr još nije ispunio njegove zahtjeve, Barcelona teško može zatvoriti cijelu financijsku konstrukciju oko transfera zbog ograničenja.

Brozović je odbio trogodišnji ugovor prema kojemu bi zaradio 60 mil. eura, traži dvogodišnji ugovor s istim iznosom.

Barcelona ne može platiti Interu odštetu kao Al Nassr, koji je pristao na iznos od 23 mil. eura.

U zadnjoj poruci Brozović kao da je podsjetio navijače Intera da je prošle sezone potpisao novi ugovor koji traje do 2026. godine.

Imao je prilike otići prošle sezone.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.