NASTAVLJA SE CIRKUS Marcelo Brozović još nigdje nije otišao iz Milana, Inter stopirao transfer hrvatskog reprezentativca nakon što je stigla nova saudijska ponuda

Petak, 30. lipnja 2023. 14:15 Napisao/la  SC

Talijanski klub već  dogovorio transfer Davidea Frattesija iz Sassuola, koji je također odgođen

Marcelo Brozović još nigdje nije otišao iz Milana, Inter stopirao transfer hrvatskog reprezentativca nakon što je stigla nova saudijska ponuda

Marcelo Brozović još nigdje nije otišao iz Intera, nastavlja se cirkus s transferom hrvatskog reprezentativca.

Prema novoj verziji, nakon što je Brozović dogovorio plaću od oko 25 mil. eura godišnje, Inter je odbio saudijsku ponudu koja je puno manja nego što se spekuliralo.

Al Nassr nudi za Brozovića samo 15 mil. eura plus bonusi, u prvoj varijanti Inter je trebao odmah dobiti 23 mil. eura odštete.

Inter je stopirao prodaju, ali pregovori nisu prekinuti.

Talijanski klub već je dogovorio transfer Davidea Frattesija iz Sassuola, koji je također odgođen budući da je Inter računao na veći iznos odštete za Brozovića.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.