Marcelo Brozović i Nicola Barella znakovito najavili odlaske, dobivaju istog gazdu

Nedjelja, 25. lipnja 2023. 18:27 Napisao/la  SC

Brozović na svom Instagram storyju objavio selfie s pitanjem za suigrača i prijatelja Barellu, uslijedio znakoviti odgovor

Brozović i Barella
Brozović i Barella

Marcelo Brozović navodno je sve dogovorio s Al-Nassrom, na odlasku iz Intera našao je vremena za šalu sa suigračem Nicolom Barellom.

Brozoviću je propao transfer u Barcelonu nakon što je igrač Barcelone Franck Kessie jasno dao do znanja da nema namjeru otići u Inter u razmjeni.

Al Nassr je pristao platiti 23 mil. eura odštete i učiniti Brozovića najbolje plaćenih hrvatskim nogometašem, idućih nekoliko sezona 30-godišnji Brozović, kao suigrač Cristiana Ronalda, zarađivat će 20 mil. eura neto godišnje.

Brozović vrijeme do finalizacije transfera krati dopisivanjem na društvenim mrežama, na svom Instagram storyju u nedjelju je objavio selfie s pitanjem za suigrača i prijatelja Barellu:

- Gdje si?

- Uvijek s tvoje desne strane, odgovorio je Barella na svom Instagram storyju.

Kao što je poznato, Barellu želi dovesti Newcastle, engleski premijerligaš i Al Nassr imaju istoga vlasnika: saudijskog princa Mohammeda bin Salmana.

Engleski premijerligaš ponudio je 60 mil. eura za ponajboljega talijanskog igrača što je novac koji bi Interu riješio financijske poteškoće.

Ovdje naglasiti da je Brozović donedavno također bio na listi potencijalnih pojačanja Newcastlea za Ligu prvaka što je talijanskim medijima dovoljno da razviju kreativnost do krajnjih granica: Newcastle lako može na polusezoni posuditi Brozovića od Al Nassra za završnicu Ligu prvaka čime bi opet zaigrao s Barellom!

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.