MARADONA OPET U ITALIJI

Vraćam se kao gospodin, ništa nisam ukrao

Ponedjeljak, 25. veljače 2013. 16:08 Napisao/la  SC

U Italiju sam se vratio kao gospodin jer nikada ništa nisam ukrao, rekao je Maradona.

Diego Maradona sletio je na rimski aerodrom oko 13.30 sati, na dolasku u Italiju sačekao ga je odvjetnik Angelo Pisani. Maradona je odmah produžio za Napoli, gdje je održao konferenciju za novinare na temu porez! Naime, Maradona je godinama izbjegavao povratak u Italiju, gdje mu je prijetio zatvor i pravosudni proces zbog sumnje na utaju poreza. U međuvremenu se očito nagodio s tužilaštvom, koje mu je omogućilo da se brani sa slobode.

- Nisam varao na porezu i ne bojim se povratka u Italiju. Ja sam samo igrao nogomet, a drugi su potpisivali dokumente za mene. Ja nikada ništa nisam potpisao. Ljudi koji su odgovorni za sve ovo slobodno šetaju Napolijem, što ja ne smijem. Mislim da to nije fer. U Italiju sam se vratio kao gospodin jer nikada ništa nisam ukrao, rekao je Maradona.

Messiju unatoč Maradonu mnogi smatraju najboljim nogometašem svih vremena. Dok je igrao za Napoli (1984-91) Maradona je bio nogometni bog u Italiji, koja ga tuži za utaju 35 mil. eura poreza.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.