Luciano Spalletti postaje novi izbornik, Napoli nije dobro ugovorio klauzulu o odšteti

Srijeda, 16. kolovoza 2023. 16:42 Napisao/la  SC
Luciano Spaletti
Luciano Spaletti

Luciano Spalletti postigao je dogovor s FIGC-om, bivši trener Napolija postaje novi izbornik čim njegovi odvjetnici riješe problem oko odštete s Napolijem.

Spalletti je otišao iz Napolija nakon što je osvojio Scudetto, ima otpusnu klauzulu vrijednu oko 3 mil. eura.

Predsjednik Aurelio De Laurentiis inzistirao je na tome da neće dopustiti Spallettiju raskid ugovora ako se potpiše klauzulo o odšteti u slučaju da nađe novi posao iduće sezone.

Spalletti je zbog toga nekoliko puta ponovio da iduće sezone neće nigdje raditi, Roberto Mancini sve je poremetio neočekivanom ostavkom nakon sukoba s Gabrieleom Gravinom, predsjednikom FIGC-a.

Prema talijanskim medijima, savez planira službeno predstaviti Spallettija do petka budući da se klauzula u ugovoru ne odnosi na posao izbornika nego trenera u nekom klubu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.