Luciano Spalletti: Da samo ja odlučujem definitivno bih zadržao Ivana Perišića

Nedjelja, 23. srpnja 2017. 14:24 Napisao/la  SC

Ukoliko dođe ponuda i klub bude zadovoljan novcem da se uloži u nove igrače i dodatno ojača momčad, Perišić bi mogao bi otići, rekao je Spalletti

Trener Intera Luciano Spalletti poslao je još jednu poruku potencijalnim kupcima Ivana Perišića, naglasivši:

- Perišić je fantastičan igrač i da njegova budućnost ovisi samo o meni, definitivno bih ga zadržao. No, ukoliko dođe ponuda i klub bude zadovoljan novcem da se uloži i dodatno ojača momčad, mogao bi otići, rekao je Spalletti i dodao da neće biti nikakvog popusta i „sniženja“, nego će klub ponudu razmotriti jedino ukoliko bude zadovoljavajuća.

O ostalim igračima u momčadi Spalletti je rekao:

- Icardi se još oporavlja od ozljede i nije spreman za sutrašnji dvoboj s Lyonom. Teško je igrati tri utakmice u tjednu, pogotovo uz ovakve vrućine. Napredujemo u zadnjim utakmicama, svi su složni. A bit ćemo još bolji. Pojačanja? Teško je pronaći pravog igrača koji će se uklopiti igrački i po osobnosti, zaklkjučio je Spalletti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.