Hrvatski trener Ivan Jurić mogao bi zamijeniti klupu Verone za onu posrnulog Napolija

Ponedjeljak, 10. veljače 2020. 08:59 Napisao/la  SC

Prema pisanju Sky Sporta ukoliko Gattuso ne uspije popraviti stanje u momčadi koja je proteklog vikenda poražena od Leccea, predsjednik De Laurentiis prekinut će tu suradnju i zaposliti Jurića 

Ivan Jurić (Verona)
Ivan Jurić (Verona)

Splitski trener Ivan Jurić prvi je kandidat za preuzimanje Napolija iduće sezone.

Prema pisanju Sky Sporta ukoliko Gennaro Gattuso ne uspije popraviti stanje u momčadi koja je proteklog vikenda poražena na domaćem terenu od Leccea, predsjednik Aurelio De Laurentiis prekinut će tu suradnju i zaposliti Jurića.

De Laurentiis je očekivao kako će se Napoli boriti za naslov, a trenutno su na 11. mjestu.

Gattuso ima priliku za popravak u Ligi prvaka i talijanskom Kupu, no Jurićeve reference su puno jače jer je Verona prošle sezone igrala drugu ligu, bila prvi kandidat za ispadanje iz Serie A, a sada se bori za ulazak u Europa ligu i na šestom je mjestu ljestvice.

Osim toga Jurić je napravio posao kada je njegova momčad prošlog tjedna pobijedila Juventus.

Iz Verone je u siječnju u Napoli preselio bivši obrambeni igrač Dinama Amir Rrahmani te nije isključeno da bi na kraju sezone i splitski trener mogao preseliti južnije.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.