Krvavi finale u Rimu: Policajac i navijači Napolija ranjeni iz vatrenog oružja!

Subota, 03. svibnja 2014. 23:30 Napisao/la  SC

Na ulicama Rima prvo je izbio kaos nakon što su se sukobili navijači Napolija i Fioretine, a u sukobu sudjelovali i navijači Rome

Uoči finalne utakmice Kupa između Fiorentine i Napolija, došlo je do velikog sukoba navijača i policije. Na ulicama Rima prvo je izbio kaos nakon što su se sukobili navijači Napolija i Fioretine, a u sukobu sudjelovali i navijači Rome.

Policija je intervenirala, u sukobu su najviše stradala četvorica  muškaraca, koji su ranjeni iz vatrenog oružja. Ranjen je jedan policajac i trojica navijača Napolija od kojih je jedan u kritičnom stanju.

Utakmica je trebala početi u 21 sat. Nakon dogovora kapetana Napolija Marek Hamšik, organizatora i vođe navijačke skupine Napolija, igrači su nakon više od pola sata izašli na teren.

Navijači Napolija bili su protiv toga da njihova momčad igra utakmicu, a tijekom utakmice nisu izvjesili svoje transparente, niti su pjevali navijačke pjesme.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.