Khvicha Kvaratskhelia demantirao Antonija Contea, napadač Napolija ima drugačije planove

Četvrtak, 27. lipnja 2024. 12:19 Napisao/la  SC
Khvicha Kvaratskhelia
Khvicha Kvaratskhelia

Khvicha Kvaratskhelia postigao je prvi pogodak u iznenađujućoj pobjedi (2:0) Gruzije protiv Portugala, napadač Napolija značajno je pridonio plasmanu Gruzije u osminu finala.

Uoči utakmice protiv Španjolske, Kvaratskhelia se opet u medijima počeo seliti po velikim europskim klubovima među kojima prednjači PSG.

Iz Italije je stigla drugačija poruka:

- Kvaratskhelia ostaje, uopće ne sumnjam u to. Sumnje ne morate imati ni vi. Bio sam vrlo kategoričan u vezi s tim, to mi je rekao i predsjednik De Laurentiis. Kvaratskhelia je tip igrača kakvih je sve manje i to je razlog zašto nismo hiroviti kada kažemo da ostaje, poručio je novi trener Napolija Antonio Conte.

- Trener je rekao da ostajem? To ne znam još uvijek! Poštujem ga jer je jedan od najboljih na svijetu, ali želim još vremena da razmislim. Poštujem i volim Napoli, ali još ne mogu dati siguran odgovor po pitanju svoje budućnosti, demantirao je Kvaratskhelia svoga trenera.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.