Juventusu slijede tri domaće utakmice, sedam odlučujućih dana za Andreu Pirla

Ponedjeljak, 01. ožujka 2021. 13:18 Napisao/la  SC
Andrea Pirlo
Andrea Pirlo

Nogometaše Juventusa u narednih sedam dana očekuju tri važne domaće utakmice, a trener Andrea Pirlo nalazi se pod sve većim pritiskom.

Nakon razočaravajućeg remija s Veronom Ivana Jurića momčad Juventusa već u utorak na svom Allianzu dočekuje Speziju, nakon toga ih u subotu očekuje domaći ogled s Laziom i onda u utorak uzvratni susret Lige prvaka protiv Porta, koji dolazi u Torino s minimalnom prednošću iz prve utakmice (2:1).

Pirlu ne pomaže niti činjenica da su rezultati daleko od onih kakve su svi zamišljali, Juventus ima samo jednu pobjedu u posljednjih pet utakmica, što najviše ukazuje na nedostatak kontinuiteta, koji je posljednje desetljeće uvijek krasio Staru damu.

Prema pisanju La Stampe ovih sedam dana bit će presudni za Pirla, čija momčad zaostaje deset bodova za liderom Interom, uz utakmicu manje, i kojoj prijeti ispadanje iz Lige prvaka.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.