×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Juventus u finalu talijanskog kupa nakon produžetaka protiv Milana

Utorak, 20. ožujka 2012. 23:22 Napisao/la 

Juventus i Milan odigrali su u Torinu 2:2 nakon produžetaka. Zbog pobjede u prvom susretu u finale se plasirao Juve

Juventus se preko Milana plasirao u finale kupa Italije! U uzvratnom susretu polufinala, koji je odigran na "Juventus Areni" u Torinu, glavni i jedini konkurenti za "scudetto" odigrali su 2:2. Kako je prvu utakmicu na San Siru "Stara dama" dobila sa 2:1, ovaj remi je bio dovoljan za finale...

Susret je odigran u visokom ritmu, iako u Italiji kup natjecanje ima minornu važnost, prestiž dva velikana nije ostavljao mjesta pretjeranim kalkulacijama. Poveli su domaćini, pogotkom neuništivog Alessandra Del Piera u 28. minuti. Milan je, ipak, u drugom dijelu preokrenuo, Mesbah i Lopez su u 51., odnosno 81. minuti osigurali rezultat dovoljan za produžetke.

Pobjednika je odlučio Mirko Vučinić, koji je u 6. minuti prvog produžetka briljantnim udarcem "poderao" mrežu nemoćnog Amelie. Do kraja, "rossoneri" su pokušali sve, ali jednostavno nije išlo. Zanimljivo, na poluvremenu je u svlačionici Milana ostao do sada nezamjenjivi Zlatan Ibrahimović. U drugom polufinalu (srijeda), sastaju se Napoli i Siena.

TALIJANSKI KUP, polufinale: Juventus - Milan 2:2 (1:0 Del Piero 28', 1:1 Mesbah 51', 1:2 Lopez 81', 2:2 Vučinić 96')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.