×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Juventus u Bergamu za ostanak na vrhu, Roma protiv Cesene

Subota, 21. siječnja 2012. 09:22 Napisao/la 

U prvim susretima 19. kola Serie A, Roma na Olimpicu dočekuje Cesenu, Juventus odlazi na teško gostovanje kod Atalante.

Antonio Conte u dresu Juventusa je doživio igrački vrhunac. Kao trener, upravo je u Bergamu počeo "postajati dovoljno velik". Večeras (20.45), njegov Juventus gostuje upravo kod Atalante. Teško, definitivno teško gostovanje. Iako su uoči prvenstva "nerazzurre" iz Bergama mnogi tretirali sigurnim putnicima u Serie B, jer su zbog kladioničarske afere i namještanja utakmica u sezonu krenuli s -6 bodova, Atalanta je iznenadila sve. Stefano Colantuono je napravio sjajan posao.

- Apsolutno. Atalanta je, zapravo, osvojila 26 bodova do sada, što je zaista izvanredan uspjeh. - priznaje Antonio Conte. - Cijenim i njega i momčad iz Bergama, ali mi večeras želimo ostati na vrhu. Želimo tri boda. Moramo pokazati volju, želju, motiv, odricanje, sve ono što ovaj Juve čini velikim. - poručio je Conte.

Neizbježna priča je ove sezone i "Scudetto". Može li "Stara dama", konačno, na vrh Serie A...

- Ja u Juventus nisam došao da bih bio treći. To je sigurno. Imamo obavezu, svi zajedno, sanjati lijepe snove. To je ljepota nogometa. Da, želimo biti prvaci, iako smo svjesni da nas čeka i te kako težak posao. - zaključio je 42-godišnji trener Juventusa.

Danas se u 18.00 sati igra i susret između Rome i Cesene.

 

 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.