Juventus priprema novi ugovor, Ronaldo bi u 38. godini trebao zaraditi 35,2 mil. eura po sezoni

Srijeda, 01. siječnja 2020. 11:51 Napisao/la  SC

Ovih dana za Juventus bi trebao potpisati Dejan Kuluševski, 19-godišnji Šveđanin makedonskog porijekla trebao bi doći iz Parme u transferu vrijednom 28 mil. eura

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

 Juventus planira produljiti ugovor Cristianom Ronaldom do 2023. godine, što bi portugalsku zvijezdu zadržalo u klubu do njegove 38. godine.

Ronaldo je načelno pristao na produljenje ugovora prema vremenskoj klauzuli 3+1 godina, njegov menadžer Jorge Mendes dogovara ugovor prema kojemu bi Ronaldo bio plaćen čak 35,2 mil. eura po sezoni.

Budući da važeć Ronaldovi ugovor traje do lipnja 2022. godine, kada će Ronaldo navršiti 36 godina, u praksi je riječ o produljenju ugovora za dvije godine.

Očito je struka procijenila da će Ronaldo u 38. godini biti još uvijek dovoljno fizički moćan igrati na najvišoj razini.

Na novom ugovoru posebno inzistira predsjednik Andrea Agnelli, koji je shvatio koliko Ronaldo znači igrački i marketinški za Juventus.

Inače, ovih dana za Juventus bi trebao potpisati Dejan Kuluševski, 19-godišnji Šveđanin makedonskog porijekla trebao bi doći iz Parme u transferu vrijednom 28 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.