Juventus i UEFA dogovorili nagodbu, Real Madrid i Barcelona ostali sami

Nedjelja, 09. srpnja 2023. 15:32 Napisao/la  SC
Juventus i UEFA dogovorili nagodbu, Real Madrid i Barcelona ostali sami

Juventus se nagodio s UEFA-om!

Taljanski mediji donose vijest da bi u ponedjeljak UEFA trebala službeno potvrditi da Juventus iduće sezone neće igrati u Europi.

Zbog financijskih malverzacija talijanski savez kaznio je Juventus oduzimanjem bodova zbog čega torinski klub neće igrati Ligu prvaka.

Nakon toga UEFA je najavila dodatnu kaznu, a budući da je Juventus unatoč kazni ostvario plasman u Konferencijsku ligu, čelnici torinskog kluba uspjeli su se UEFA-om dogovoriti da jedina kazna bude izbacivanje iz Europe sljedeće sezone.

Juventusu nastup u Konferencijskoj ligi ionako financijski ne znači puno, zauzvrat Juventus će službeno odustati od Superlige.

Time bi samo Real Madrid i Barcelona službeno ostali stajati iza tužbe Europskom sudu, koji propituje pravni legitimet Superlige.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.