Juventus bacio medijsku bombu, na ljeto dovodi najboljega stopera na svijetu

Nedjelja, 02. veljače 2020. 12:22 Napisao/la  SC

Juventus pokušava postati europski prvak, a Liverpool ove sezone izgleda tako stabilno kao da ga ništa ne može izbaciti iz ravnoteže

Virgil van Dijk
Virgil van Dijk

Juventus je postao jedan od najvećih klubova na svijetu između ostalog zbog piara!

U Engleskoj je eksplodirala nova medijska bomba, Juventus na ljeto namjerava dovesti Virgila van Dijka!

Aktualni talijanski prvak navodno priprema operaciju vrijednu cca. 180 mil. eura, kako bi iz Liverpoola doveo najboljega stopera na svijetu.

Sve se posložilo: Giorgio Chiellini ima 35 godina, Leonardo Bonucci ima 32 godine!

Matthijs de Ligt došao je iz Ajaxa za 75 mil. eura, Juventus traži partnera mladom stoperu.

U rosteru Juventusa trenutačno nema stopera ni približno takve kvalitete.

E, sad!

Juventus nije slučajno bacio medijsku bombu netom nakon što je završio zimski prijelazni rok!

Time se ogradio od mogućnosti da mediji brzo provale koliko je vijest u ovom trenutku (ne)vjerodostojna i dao mogućnost engleskim medijima da idućih mjeseci spekuliraju o mogućem odlasku stopera Liverpoola.

Uskoro se igraju utakmice osmine finala Lige prvaka, Juventus dvije zadnje sezone pokušava postati europski prvak, a Liverpool ove sezone izgleda tako stabilno kao da ga ništa ne može izbaciti iz ravnoteže.

Možda medijska bomba iz Torina ipak malo zatrese svlačionicu u kojoj će Virgil van Dijk boraviti do ljeta 2023. godine prema aktualnom ugovoru.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.