×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Juve razbio Romu u kupu, majstorija Del Piera

Srijeda, 25. siječnja 2012. 07:43 Napisao/la 

Juventus je u četvrtfinalu Kupa uvjerljivo svladao Romu s 3:0. Alessandro Del Piero podsjetio je na svoje najbolje dane.

Juventus je opet moćan, Alessandro Del Piero opet zabija maestralno! Četvrtfinale kupa Italije donijelo je jednosmjernu ulicu. Juventus je uvjerljivo pregazio Romu sa čistih 3:0 za polufinale, u kojem čeka pobjednika susreta Milan - Lazio. Giaccherini (6'), Del Piero (30') i Kjaer (90' autogol), uz isključenje Lamele u 68. minuti. To su taksativno najvažniji trenuci susreta.

Ali, trenutak večeri dogodio se nakon točno pola sata igre. Juventus Arena još se jednom naklonila legendarnom kapetanu. Iako ove sezone u "campionatu" Del Piero uglavom "besplatno gleda utakmice s klupe", 38-godišnjak iz Conegliana još uvijek ima ono što mnogi mogu samo sanjati. Nekada je zbog takvih pogodaka u Italiji, kasnije i Europi, postojao termin "zona Del Piero". Ulazak s lijeve strane, a onda desnom nogom u suprotni kut za ekstazu navijača "Stare dame". Napravio je to i sinoć.

Pokušao je Alex asistirati Boriellu, lopta se odbila od braniča Rome, Del Piero ju je "prigrlio" i teledirigiranim udarcem pogodio gredu od koje se lopta odbila u mrežu. Majstor ostaje majstor... Ovo mu je 285 pogodak u dresu Juventusa.

- I te kako sam zadovoljan. Ovo je bila utakmica u kojoj su igrali oni koji imaju manju minutažu u prvenstvu, a opet smo pokazali moć. Del Piero? Nema se tu što reći, on je velemajstor ove igre, zabio je fantastičan pogodak. - rekao je Antonio Conte, trener Juventusa.

Danas se u ostalim susretima četvrtfinala Kupa Italije sastaju Chievo i Siena (17.30), odnosno Napoli - Inter (20.45), dok Milan i Lazio igraju u četvrtak (20.45).

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.