Jose Mourinho: Pazi, Antonio, ti imaš 40, a ja 60 godina! Ponekad se dogode nekakvi Livaje!

Nedjelja, 09. travnja 2023. 11:20 Napisao/la  SC

Sjetio se Mourinho da su Marko Livaja i Antonio Cassano bili suigrači u Interu u sezoni 2012/13

Marko Livaja i Antonio Cassano
Marko Livaja i Antonio Cassano

Komentari Antonija Cassana odjekuju u talijanskim medijima, nekadašnji reprezentatiac i igrač Real Madrida nema dlake na jeziku kada kritizira aktere talijanskog nogometa:

- Mourinho se može vratiti u Real ako Ancelotti odluči otići, ali ako ‘Los Blancosi‘ žele trenera, onda neće vratiti Mourinha. Njega boli briga za nogomet, on ne voli raditi, ne zna komunicirati s igračima, neka vas ne zavara njegova priča. Ne znam kako je ostvario rezultate koje je ostvario jer kod njega je sve gluma. Bio je sjajan trener, ali sada to nije, kazao je Cassano.

Za razliku od većine, Mourinho je presujetan da ne bi odgovorio Cassanu:

- Svatko je slobodan iznositi svoje preferencije i kritike. Ali kad je riječ o ljudima poput Antonija, oni su drugačiji. On uživa u tome, a drugi rade ozbiljno. Kritiziranje Rome i Mourinha mu je zabava. Cassano je igrao za Romu, Inter i Real. U Madridu ga pamte po jakni, s Romom je osvojio Superkup, a da nije igrao, a za Inter nije osvojio ni kup Lombardije. Vi znate što sam ja osvojio s Interom, Real Madridom i Romom. On ima problem sa mnom, ja s njim nemam. Reći ću mu samo jedno: Pazi, Antonio, ti imaš 40, a ja 60 godina. Ponekad se dogode nekakvi Livaje i onda je teško, kazao je Mourinho.

Sjetio se Mourinho da su Marko Livaja i Antonio Cassano bili su suigrači u Interu u sezoni 2012/13, sjetio se njihova sukoba koji nije dobro završio za Cassana.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.