SLAVLJE U RIMU

Mourinho nije zaboravio Cassana

Petak, 21. travnja 2023. 08:36 Napisao/la  SC

Cassano nije tamo, je li tako?, upitao je Mourinho

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Roma će igrati u polufinalu Europske lige koju je Jose Mourinho osvojio na klupi Manchester Uniteda.

Mourinho je postao prvi trener, koji je osvojio sva tri europska natjecanja, s Romom je osvojio Konferencijsku ligu, sada će protiv Leverkusena pokušati ući u još jedno finale Europske lige.

Roma je jedva u utakmici protiv Feyenoorda osigurala produžetke pogotkom Dybale u 89. minuti, a onda je u produžecima Olimpico eksplodirao kada je Roma dvama pogocima ušla u polufinale.

- Dybala je pronašao trenera koji ga voli. Znam da vjeruje u sebe i da može igrati u najvećim klubovima svijeta, ali ovdje dobiva ljubav. To se može vidjeti na terenu, objasnio je Mourinho zašto Dybala igra tako nadahnuto, Argentinac je sjajno asistirao za četvrti pogodak.

Poznato je da Mourinho svim momčadi prenosi svoj pobjednički mentalitet:

- Sada vidite zašto mi je kosa sijeda. Vidio sam sve u 150 utakmica u europskim natjecanjima i sada sam u periodu karijere kada su mi igrači mnogo bitniji, naglasio je Mourinho.

Naravo da Special One u trenucima slavlje nije zaboravio Antonija Cassana, koji ga je zadnjih dana žestoko kritizirao, pa i omalovažavao.

Kada mu je novinar u izravnom javljaju na televiziji rekao da ga u studiju čekaju pitanja bivših šampiona, a danas stručnih komentatora, Mourinho je cinično uzvratio:

- Cassano nije tamo, je li tako?


 

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.