JORGE MENDES Da je Ronaldo igrao za Real Madrid, osvojio bi još barem jednu Zlatnu loptu

Utorak, 17. prosinca 2019. 10:00 Napisao/la  SC
Jorge Mendes
Jorge Mendes

Jorge Mendes prokomentirao je status svoga najpoznatijega klijenta, menadžer Cristiana Ronalda tvrdi da je njegov klijent trpi posljedice utjecaja Real Madrida.

- Cristiano je zaslužio pobijediti na Ballon d'Oru barem jednom u posljednje dvije godine. Da je igrao u Real Madridu, pobijedio bi! Mislim da bi trofej opet mogao osvojiti sljedeće godine. Za mene je nepravda da Cristiano nije pobijedio na Ballon d'Oru, osvojio je Ligu nacija i postao je talijanski prvak. Zna on što treba učiniti, vidjet ćemo što će se dogoditi 2020. Cristiano je za mene najbolji igrač u povijesti svjetskog nogometa, Portugal prije njega ništa nije osvojio. S Cristianom su osvojili Europsko prvenstvo i Ligu nacija, 2004. godine bili su finalisti Europskog prvenstva. Promijenio je svjetski nogomet. Govorimo o Portugalu, maloj državi koja se puno promijenila zahvaljujući Cristianu, naglasio je Mandes utjecaj njegova klijenta na portugalski nogomet.

Naravno da je time aludirao na utjecaj Lea Messija na argentinski nogomet.

Messi u dresu reprezentacije nikada ništa nije osvojio dok u dresu Barcelone igra sjajno.

- Ronaldo je stigao u Real Madrid 2009. godine, kada je Barcelona bila najbolja momčad u povijesti i činila jezgro španjolske reprezentacije. Španjolska je tada bila prvak svijeta i dva puta je osvajala Europsko prvenstvo. Cristiano je promijenio sve. Osvojio je Ligu prvaka četiri puta, nemoguće je uspoređivati bilo kojega ​​igrača s Cristianom, tvrdi Mendes.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.