Jeremy Menez, napadač Milana: Sa Zlatanom Ibrahimovićem bili bismo konkurenti za naslov prvaka

Srijeda, 29. srpnja 2015. 17:15 Napisao/la  SC

Moj odnos s njime dok smo bili suigrači u PSG-u bio je sjajan a u medijima su se u to vrijeme pojavljivale mnoge laži o našem odnosu, rekao je Menez koji je u Milan stigao prije godine dana.

U intervjuu za talijanski sportski list Corriere dello Sport bivši igrač PSG-a a sadašnji prvotimac Milana Jeremy Menez izjavio je kako bi dovođenjem Zlatana Ibrahimovića klub s crveno-crne strane San Sira bio konkurent za titulu talijanskog prvaka. Time bi se eventualno prekinula dugogodišnja dominacija Juventusa koji je ovog ljeta ostao bez nekolicine igrača (Vidal, Pirlo, Tevez) važnih za očuvanje rezultatskog kontinuiteta.

- Sa Ibrahimovićem možemo do titule, on je jedan od najboljih nogometaša svijeta. Moj odnos s njime dok smo bili suigrači u PSG-u bio je sjajan a u medijima su se u to vrijeme pojavljivale mnoge laži o našem odnosu, rekao je Menez koji je u Milan stigao prije godine dana.

Milan je ovog ljeta već doveo bivšeg topnika Seville Carlosa Baccu, tu je i Luiz Adriano, brazilski napadač koji je pristigao iz redova Shakhtara.

- Bacca i Adriano su puno napravili prošle sezone u svojim bivšim klubovima, nadam se da isto mogu ostvariti u Milanu. Lani nismo bili dobri, no ja unatoč pisanjima nekih engleskih medija ne napuštam San Siro, kaže Menez.

Milan je uz nova pojačanja doveo i trenera Sinišu Mihajlovića kao začin uzbudljivoj sezoni u Serie A koja počinje krajem kolovoza.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.