Ivan Perišić i Nikša Dell’Orco igraju protiv Brazilaca koji su osvojili zlato u Major seriji

Srijeda, 28. lipnja 2017. 10:48 Napisao/la  SC

Svako ljeto kada dođe u Split, gotovo svakodnevno je na Žnjanu i pobjeđuje profesionalce. Ti dečki ne mogu vjerovati da je od njih bolji tamo neki nogometaš, rekao je Perišićev partner.

Počeo je Poreč Major, drugi od četiri turnira u sklopu Swatch Major Serije u 2017. godini. turnira odbojke na pijesku.

Najboljim svjetskim odbojkašicama i odbojkašica na pijesku ove godine pridružio se jedan od najboljih krilnih nogometaša Europe.

Ivan Perišić u timu s hrvatskim pjeskašem Nikšom Dell’Orcom izlazi na teren u srijedu u 21 sat.

S druge strane mreže čekaju ih Brazilci koji su osvojili zlato u Fort Lauderdaleu, prvoj ovogodišnjoj stanici Swatch Beach Volleyball Major Seriesa, Alvaro Filho i Saymon Barbosa.

- Svako ljeto kada dođe u Split, gotovo svakodnevno je na Žnjanu i pobjeđuje profesionalce. Ti dečki ne mogu vjerovati da je od njih bolji tamo neki nogometaš. Ma, Ivan je čudo, rekao je Nikša Dell’Orco Perišićev partner.

- Ima odraz od metra, sjajno čita igru, anticipira što će suparnik napraviti i strašno je brz. Da je ozbiljno trenirao odbojku na pijesku, uh. Meni, kad ne igram dva tjedna, treba neko vrijeme da uđem u štos, on se gotovo odmah prilagodi. Ma, da još malo popravi tehniku, bio bi vrhunski, dodao je Perišićev partner.



Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.