Ivan Jurić: Više volim entuzijazam nego depresiju, ali sezona je tek počela

Srijeda, 22. rujna 2021. 15:17 Napisao/la  SC
Ivan Jurić
Ivan Jurić

Torino Ivana Jurića sutra dočekuje Lazio, a hrvatski stručnjak zabrinut je jer još uvijek ne može računati na Andreu Belottija i ne zna se kad će se igrač priključiti momčadi.

Nadao sam se drugačijem raspletu, ali nakon dugo vremena on još uvijek ne može trčati pa čovjek mora biti zabrinut, rekao je Jurić. 

“Nadao sam se drugačijem napretku, ali nakon dugo vremena, još uvijek ne može trčati. Kad je ovako, čovjek se zabrine.I Belotti je zabrinut, ali motiviran, rekao je Jurić, momčad kojega očekuje teška utakmica protiv Lazija.

- Rimljani su kvalitetni, trebat će nam dobra utakmica. Pobijedili smo Sassuolo, sretan sam zbog toga, više volim entuzijazam nego depresiju. No, sezona je tek počela. Igrali smo tri utakmice jako dobro, jednu jako loše. Prerano je za ocjenjivanje, moramo ostati čvrsto na zemlji, rekao je Jurić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.