IVAN JURIĆ Ovakve se prilike rijetko događaju u životu

Subota, 04. srpnja 2020. 16:17 Napisao/la  SC
Ivan Jurić
Ivan Jurić

Ivan Jurić potvrdio je da pregovara s Veronom oko nastavka suradnje, ugovor mu istječe na kraju sezone:

- Mislim na budućnost, kao i na sve drugo. Pričam s klubom o tome već neko vrijeme, neodređeno je kazao trener Verone.

Jurić je ostvario rezultate iznad svih očekivanja, Verona je sezonu počela kao kandidat za ispadanje, a pred kraj sezone postala je kandidat za europski plasman:

- Dečki zaslužuju puno pohvala, učinili su nešto prekrasno, pripadaju im velike zasluge za ove rezultate. Izuzetna su skupina, vrlo su povezani, cijele sezone u teškim vremenima poticali su jedni druge. To što smo ciljamo Europu rijetko se dogodi ovakvoj situaciji. Sada je zabranjeno opuštanje, moramo dati sve od sebe, iskoristiti sjajnu priliku. Nadam se da nećemo osjetiti nikakvu vrstu zadovoljstva zbog ovoga što smo ostvarili do sada, ovakve se prilike rijetko događaju u životu, pa moramo dati sto posto, kaže Jurić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.