Ivan Jurić: Nema ostavke! Ne očekujem pojačanja zato što sam dobio dva šamara!

Nedjelja, 16. listopada 2022. 12:58 Napisao/la  SC

 Kao treneru mi je žao, jer ne mogu ovoj areni pružiti zadovoljstvo koje zaslužuje, kazao je trener Torina nakon poraza u gradskom derbiju

Ivan Jurić: Nema ostavke! Ne očekujem pojačanja zato što sam dobio dva šamara!

Poraz od Juventusa u gradskom derbiju dodatno je potaknuo medijske spekuacije o narušenim odnosima trenera Torina Ivana Jurića i klupskih čelnika.

Juventus je pobijedio 1:0 (Vlahović 74), Max Allegri malo je odahnuo od pitanja o otkazu za razliku od Ivana Jurića, koji je od početka sezone radi u nabijanom klupskom ozračju.

- Nema ostavke! Žao mi je zbog naših navijača! Kao treneru mi je žao, jer ne mogu ovoj areni pružiti zadovoljstvo koje zaslužuje. Znam da smo na treninzima radili dobre stvari, radili smo kao psi i imali tisuću problema. Međutim, ne možemo živjeti od dobrog rada na treninzima, jasno je poručio Jurić nakon utakmice.

Uvod u sezonu bila je Jurićeva tučnjava sa sportskim direktorom Davideom Vagnatijem na parkiralištu u Austriji tijekom priprema, Jurić je vikao Vagnatiju da slaže "sranje od momčadi"!

- Često sam bio lud, svađao sam se. U Veroni smo također imali lude svađe. Kad smo uzeli Amrabata umjesto Gustafsona, bilo je to zato što je bilo svađa i prijetnji. Onda su shvatili što želim. U nekim stvarima radim za sebe, ali u drugim stvarima ne razumijem što se događa. Moram se fokusirati na momčad. Uživam raditi s tim igračima, iz perspektive da oni mogu učiniti puno i dobro. Sada svu svoju energiju posvećujem terenu, a ne stvarima oko terena, tvrdi Jurić.

Predsjednik Torina Urbano Cairo smirio je strasti, došlo je nekoliko igrača, Nikola Vlašić je najveće pojačanje.

Torino se nalazi u relativno komotnoj poziciji na ljestvici, ali Jurić je poznat kao trener koji sebi i klupskim čelnicima ulitmativno (pre)visoko postavlja ljestvicu.

Ovako je Jurić odgovorio na pitanje očekuje li u siječnu pojačanja:

- Ne! Zato što sam dobio dva šamara i napravio tri koraka unazad po tom pitanju, znakovito je poručio Jurić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.